Vi ikke garantere funktionaliteten i alle systemer hvis man henter vores nyeste software og ikke har en ZenseBOX.
Det vil være muligt at hente gammelt software som vi ikke længere udvikler eller supportere. Download udgået software her

ZenseHome PC Software

Vi fortsætter med at udnytte PC softwaren lidt endnu, indtil vores ZenseCloud kan levere samme funktionalitet. Du kan downloade PC softwaren her

Changelog:

Version 2.4.7048 BETA

• Projektfilen gemmes nu på PC boksen løbende.
  • Ved tilføjelse af nye enheder, får de et kortere standard-navn.
  • Mulighed for upload af enheder til ZenseHome
  • Til opsætning af Zensehome boks

Version 2.4.7035 beta

• Ændret arbejdsflow i virtuelle forbindelser.
  • Ny funktion til oprettelse og vedligehold af virtuelle forbindelser.
  • Mere logisk og ligefrem tilgang.

Version 2.4.7029 beta

• Erstattet gammel firmware opdaterings form med ny ved tvungen opdatering af gammel pc boks firmware.
  • Tilføjet “Ikke tilgængelig” ved fejl i kommunikation til enheder

Version 2.4.7025 beta

• Tilretning ved hetning af firmware versioner.
  • Ved dårlig forbindelse til pc boks bør firmware hentning nu kunne fortsættes i stedet for at starte forfra

Version 2.4.7022 BETA

• Tilretning i manuel søgning efter opdatering.
  • Opdatering af status på enheder ved firmware-update
  • Tilføjet Luk-knap ved opdatering af firmware.

Version 2.4.7021 BETA

• Opdateret .NET Target Framework til 4.6.1.
  • Enkelte projekter i løsningen var helt tilbage fra .NET 2.0.
  • Ændret applikationens navn til ZenseHome.
  • Opdateret ikoner i software og genveje.
  • Tilføjet ny ”Om ZenseHome” form i Hjælp-menuen.
  • Tilføjet ”Kontakt ZenseHome” mulighed i Hjælp-menuen.
  • Med denne funktion kan brugeren kontakte ZenseHome i tilfælde af problemer med systemet.
  • Vores support modtager en direkte besked, samt information om de enheder, der er koblet til systemet.
  • Herefter vil de kontakte kunden direkte via telefon eller e-mail.
  • Opdateret Hjælp-menu.
  • Svensk, norsk og tysk sprog fjernet fra brugerfladen.
  • Tilføjet ny form til opdatering af firmware med et simplere brugerinterface.
  • Den nye opdaterings rutine indeholder en annuller-knap, der kan stoppe processen når den aktuelle enhed er opdateret.
  • Hvis der er enheder i systemet, som ikke er fuldt opdateret vil programmet selv påminde om det når det starter.
  • Tilføjet knap til manuel søgning efter opdateringer.