Introduktion

Velkommen til det nye ZenseHome, og tak fordi du har købe en ZenseBOX.

Det første vi skal er at flytte dit system over på ZenseCloud.

For at fuldføre denne guide skal du bruge det hardware du har modtaget fraos og din gamle pc-boks, du skal også installere den nyeste version af vorespc-software, det finder du her.

Kom i gang

I kassen fra os finder du en ZenseBOX, et USB-kabel og en strømforsyning.

Først sætter du USB-kablet i din gamle pc-boks og herefter den anden ende i dinnye ZenseBOX.

Herefter slutter du strøm til din gamle pc-boks og til den nye ZenseBOX.

Netværk

ZenseBOX kan enten forbinde via netværkskabel eller wi-fi

wi-fi

Når du har sat strøm til ZensBOX vil du kunne finde et wi-fi hotspot på dincomputer eller mobil. Forbind til dette hotspot, nu vil systemet bede dig vælgedit eget wi-fi og bede om en kode.

Når du har tastet dette forsvinder hotspottet og din ZenseBOX er online.(Fejler den genstarter boksen og du kan finde hotspottet igen).

Netværkskabel

For at forsyne ZenseBOX med internet via et netværkskabel skal du blot sættedet i ZenseBOX

PC Software

Her kan du følge denne video.