Det første du skal tjekke er:

• Er stikkontakten tændt?
  • Blinker ZenseRoom box'en?
  • Sidder USB stikket i?

Hvis alt herover er i orden skal du tjekke om den korrekte USB driver er installaret. For at undersøge dette skal du åbne enhedshåndtering. Det gør du ved at højreklikke på windows ikonet på din startlinje, herefter klikker du på enhedshåndtering.

Nu skal du undersøge at ZenseRoom box'en er genkendt af dit system. I vinduet for enhedshåndtering finder du menuen for porte. Den skal du folde ud og se om ZenseRoom box'en er genkendt.

Hvis du kan se det samme som på billedet herover, er ZenseRoom box'en korrekt installeret, hvis ikke skal du installere driveren, den kan du downloade her

Hvis problemet fortsætter kan du prøve følgende:

• Slå bluetooth fra

Hvis intet hjælper så skal du enten ringe, emaile eller starte chatten med os, så kan vi hjælpe dig.