I kassen finder du:
1x Raspberry pi
1x Strømforsyning
1x USB stik
Du skal forbinde din gamle pc-boks med den nye boks med USB kablet du har modtaget.
Herefter skal du tilslutte strømforsyningen.
Det næste du skal gøre er at forbinde ZenseHome box'en til internettet. Dette kan gøres via LAN porten eller WIFI.
WIFI:
På din telefon skal du finde et WIFI-Hotspot med navnet ZenseHomeBox
Når du forbinder til dette WIFI netværk vil den bede dig om at logge på.
Du lander nu på en side hvor du kan vælge dit eget WIFI og taste din kode til dit WIFI netværk. Her efter vil din ZenseHome box være online.